Liepājas draudze
Septītās dienas Adventistu Baznīca

CM Salidojums 2010

Šogad CM salidojums notika pie lauku mājām “Lejas Jozumi”, kuras atrodas 14 km attālumā no Madonas. Salidojuma moto – Kristus Karavīri.
Daļa Liepājnieku jau atbrauca 23 jūnijā visu sagatavot.

Pirms viesu atbraukšanas:

Kad kādi atbraukuši:

Daži klubi jau atbrauca ceturdienā (4 jūlijā), tad ieradās arī pārējie liepājnieki, un sāka visi būvēt konstrukcijas:

Oficiāli salidojums sākās pirmdien ar svinīgo ceremoniju, un tad jau arī dodamies uz pirmajām nodarbībām:

Dažas no tām “foršākajām” bija: alpīnisms, loku šaušana, futbols, kā arī nodarbības nesaprotamākos nosaukumos: filcēšana un makramē.

Mums katru rītu un vakaru bija sanāksmes, kurās bija priekšnesumi un slavēšana grupa, kā arī mācītājs Ādams no Īrijas:

Šogad bija ļoti karsts, pārsvarā ap +30 grādiem, tāpēc CM jutās diezgan pārguruši un bija slinkums doties uz nodarbībām, it īpaši uz tām, kuras neatradās ēnā! Pat peldēties bija slinkums iet, jo tuvākā drošā peldvieta atradās 3km gājienā no salidojuma vietas! Bet tas Liepājas CM nebija problēma. Mēs zinām kā atveldzēties:

Ceturtdien bija Lielais pārgājiens. Īpaši smags tas nebija, grūtākais sākās tad, kad pārgājiena vidū sāka līt.
Piektdienā bija eksāmeni nodarbībās, tāpēc CM jutās diezgan uztraukti – nokārtos vai nenokārtos?Vakarā (kā katru gadu) notika kristības. Kristījās 12 jaunieši. Bija skaisti:

Vienīgās bēdas mums bija svētdien – tā bija CM salidojuma pēdējā diena. Varbūt daudzi skuma par to, ka salidojums ir beidzies… es bēdājos par to, ka nežēlīgajā karstumā ir tādas ciešanas: astoņu stundu brauciens uz Liepāju, mašīnā kura nav kondicionieris… :(

Ieraksti komentāru

Ziņu arhīvs