Liepājas draudze
Septītās dienas Adventistu Baznīca

CM Ziemas Nometne

Šī gada 25.-26. februārī, notika Liepājas Ceļa Meklētāju, Rīgas 1.draudzes Ceļa Meklētāju un Liepājas kristīgo skautu, organizēts pasākums – Ziemas nometne 2012. Rīgas CM atbrauca jau sestdien no rīta uz dievkalpojumu, kurā viņi dziedāja divas dziesmas. Pēc tam mums bija kopīgi Bībeles pētīšanas brīži, arī dažas spēles un pusdienas. Pēc labajām pusdienām, sākām gatavoties braukt uz Dūčiem, kur mūs jau sagaidīja mūsu draugi no Liepājas kristīgajiem skautiem.

Dūčos ierīkojām mūsu guļvietas – apsildāmas armijas teltis, kurās ir krāsniņa, lai pa nakti nenosaltu. Kad bijām iekārtojušies teltīs un nolikuši visas mantas (kur tām jābūt!), pienāca laiks gatavoties vakara/nakts pārgājienam. Pārgājienā bija daudz un dažādi uzdevumi un kontrolpunkti. Viens no grūtākajiem kontrolpunktiem pārgājiena laikā bija iekurt ugunskuru, ja tev ir doti tikai sērkociņi un malka (kura ir palikusi slapja sniegā).

Pēc nogurdinošā pārgājiena, mūs sagaidīja pavārītes ar ļoti siltām un patīkamām nakts-pusdienām. Tad bija īpašais tusiņš teltīs (ar dziesmu dziedāšanu un vispārēju jautrību)… un visbeidzot pienāca laiks arī gulēt.

Dienu sākām ar rīta rosmi un brokastīm. Dienas turpinājums mūs sagaidīja ar ”Karogu” spēli. Kad spēli bijām izspēlējuši, arī pasākuma beigas jau bija pienakušas.

Tiekamies nākamajā Ziemas nometnē!!!

Ieraksti komentāru

Ziņu arhīvs